Om oss

Med behörighet inom allt från el till våtrum och byggkeramik tar vi oss an ett brett spektrum av uppdrag. Vi sköter hela processen, oavsett om det rör sig om ett altanbygge eller en badrumsrenovering. När vi lämnar platsen är arbetet fullständigt och det enda som återstår är möbleringen. 

En nära dialog till dig

I varje arbete vi utför prioriterar vi en nära och rak kommunikation med dig som kund, så att du alltid är en del av processen. Om förändrade önskemål uppkommer under arbetets gång kan vi på så sätt ändra direkt, istället för att behöva justera i efterhand. På det viset sparas både tid och pengar samtidigt som du får med dig en positiv upplevelse av oss. 
 
Vi startade 1990 och har sedan dess behållit all kompetens inom företaget medan vi har samlat på oss värdefull erfarenhet. Vår vision är att du som kund alltid ska få högsta möjliga kvalitet samtidigt som arbetet ska fortlöpa på ett smidigt och effektivt vis. 

Tar oss an stora som små projekt

En inglasad altan, ett nytt kök, nymålat sovrum eller nya fönster till huset? Vi är rätt aktör att vända sig till. Vi finns här både för dig som privatperson och för dig som representerar ett företag eller en kommun. 
 
Vi utför kulturrenoveringar där vi till exempel kan se till att original-fönster till en historisk byggnad behåller sin charm samtidigt som det restaureras. Om du behöver en värmepump installerad har vi kompetensen eller om ett flerbostadshus behöver målas om tar vi hand om det med största noggrannhet. Du kan vända dig till oss oavsett storlek på projektet. 

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com