Kulturrenovering

I Sverige har vi åtskilliga fantastiska och historiska byggnader, gods och bruk. Att ta hand om dessa på bästa sätt är något som vi tycker är viktigt. Därför har vi deltagit i renoveringar av 1700-talsbruk, herrgårdar och olika slott runtom i närområdet. 

Vi förstår värdet

När du behöver en pålitlig och noggrann firma för att renovera historiska fönster är vi rätt aktör att vända sig till. Vi förstår värdet av att behålla original-fönster i perfekt skick för att värna om den historiska känslan och estetiska uppfattningen. Vi håller själv till i Forsmarksbruk där vi har renoverat 1700-talsfönster. Vi har lång erfarenhet och jobbar med produkter som håller sig sann till de typer av produkter som användes när fönsterna sattes in första gången. 
 
Att vi använder bästa möjliga kvalitetsmaterial och metoder som kännetecknar respektive tid gör att du får ett autentiskt resultat som återspeglar tidsepoken byggnaden är ifrån.

En inkluderande dialog med dig som kontaktperson

Vi lägger stor vikt vid att hålla en rak och öppen dialog med dig som kund genom hela processen. Kulturrenoveringar är känsliga uppdrag som behöver skicklighet och noggrannhet i varje steg. Därför håller vi dig kontinuerligt uppdaterad, svarar på dina frågor samt funderingar och lyssnar till dina önskemål. 

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar
​​​​​​​
0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com