Fönsterrenoveringar och fönsterbyten

Om du bor i ett äldre hus där fönsterna börjar tröttna, men vill ha kvar den estetiska känslan som dem ger finns vi här för dig. Vi tar hand om dina gamla fönster så att de håller i många år framöver samtidigt som ditt hus behåller samma charm. Om du istället behöver byta fönster, för att få bättre funktionalitet och isolering utför vi arbetet med största kvalitet. 

Fönsterrenoveringar

Det finns flera olika anledningar till att renovera dina nuvarande fönster istället för att byta till nya. Dels är det snällare mot plånboken, dels kan det vara svårt att behålla husets look med helt nya fönster. Du kanske är väldigt nöjd med de du har, bara det att du vill fixa några små skavanker som har uppstått. Då är renovering rätt för dig. Vi har hållit på med fönsterrenovering sedan starten 1990 och jobbar alltid med största noggrannhet och kvalitet. 
 
Om du har ett äldre hus, ett gods eller en fastighet vars estetiska känsla skulle minska med nya, moderna fönster är det såklart ännu viktigare att renovera de gamla fönsterna. Vi har jobbat mycket med kulturrenoveringar och tar oss an stora som små projekt. 

Fönsterbyten

Att byta fönster kan göra mycket för funktionalitet, bekvämlighet och dina värmekostnader. När du byter fönster blir isoleringen med största sannolikhet betydligt bättre än innan. Det gör att husets uppvärmningssystem får det lättare att hålla värmen utan att dra onödigt med energi. På så sätt sparar du pengar samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Nya fönster har också nya funktioner som kan bidra till en mer positiv upplevelse för dig. 

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar
​​​​​​​
0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com