Köksrenovering

Få saker kan göra så stor skillnad för ditt hem som ett uppdaterat, nytt och fräscht kök. Och vi tycker att det ska vara enkelt och bekvämt att byta kök. Därför utför vi allt från A till Ö så att du aldrig behöver vända dig till någon mer. När vi är klara med arbetet är köket redo att användas. 

Förnya ditt kök

När du vänder dig till oss får du en pålitlig entreprenör som tack vare bred kompetens och flera behörigheter kan utföra alla typer av köksrenoveringar. Eftersom vi gör alla delar själv utan några underleverantörer hålls kostnaderna nere, samtidigt som den totala tidsåtgången blir lägre än om flera aktörer skulle vara inblandade. Vi ser till att ditt kök blir nytt och fräscht utan krångel, alltid med högsta kvalitet och noggrannhet.

Vi gör allt

Vi gör allt från väggar och golv till plattsättning och installation vilket betyder att alla delar du behöver i din köksrenovering sköts av oss. Vi prioriterar en god och öppen dialog med dig som kund eftersom din nöjdhet genom hela processen är det viktigaste. Om du vill ändra något under tidens gång är vi flexibla och anpassar oss efter det.
 
Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller skicka in en kostnadsfri offertförfrågan om du är intresserad av att renovera ditt kök.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com