Målningsarbeten

Ett riktigt bra målningsarbete kan fräscha upp vilket rum eller byggnadsfasad som helst. Men arbetet är mer komplicerat är många tror vilket gör det väsentligt att du som kund vänder dig till en pålitlig och skicklig firma. Vi utför alla arbeten med högsta kvalitet och noggrannhet.

En nära dialog till dig

Vi målar invändigt, tapetserar, tar hand om tak och väggar samt målar fasader. Ett riktigt väl utfört målningsarbete kan lyfta den estetiska känslan i ett helt hus. Därför utför vi varje arbete med största noggrannhet och i en nära dialog med dig. Vad du vill och behöver är alltid det viktigaste, eftersom resultatet bara kan räknas som perfekt om det är precis vad du vill ha. Efter ett avslutat arbete vill vi inte bara att du ska vara nöjd med det praktiska arbetet utan även att du ska se tillbaka på processen med en god upplevelse av oss. 

Tar oss an stora som små projekt

Att arbeta grundligt innan själva målande är precis lika viktigt som själva måleriet. När vi tar oss an fasadarbeten börjar vi med att tvätta fasaden för ett bra grepp innan vi skrapar och slipar där det behövs. Vi är väldigt noggranna med att göra grunden rätt innan vi målar så att du får bästa möjliga resultat. 
 
Vi tar oss an både enstaka rum, ett hus alla rum samt fasadmålningar för villor, flerbostadshus samt större byggnader.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com