Värmepumpsinstallation

Att hitta rätt värmepump kan göra stor skillnad i ditt hem. Du ökar bekvämligheten samtidigt som du i de flesta fall sänker energikostnaderna. Vi installerar värmepumpar av märket Nibe och du kan vända dig till oss vid frågor om märket.

Nibe för en grönare framtid

Nibes värmepumpar är utformade för att kunna ge dig grönare energi för en billigare peng. Din tillvaro ska förenklas och en del i det är det uppkopplade operativsystemet som gör att alla processer fungerar smidigt. Du kan justera temperaturen i ditt hus efter det som passar din vardag och på så sätt minimera energiförbrukningen.
 
Vi säljer inte värmepumpar men titta in på nibe.eu så hjälper vi dig med installationen.

Behöver du tips och idéer?

Vi kan ta din färdiga idé till verklighet, men vi kan också hjälpa dig med tips kring projektering och utformningen av din ny- eller tillbyggnad. Som firma finns vi alltid här för dig och ser till dina behov och önskemål i allt vi gör.
 
När du köper en tjänst av oss får du en helhet där allt arbete utförs med största noggrannhet och arbetsmoral. Varje arbetsmetod, allt material och vår dialog med dig ska kännetecknas av kvalitet och skicklighet.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com