Badrumsrenovering 

När du vänder dig till oss för att sköta din badrumsrenovering kan du räkna med högsta möjliga kvalitet. Vi är noggranna i allt från våra metoder och produkter till vår kommunikation med dig. När vi är klara kommer ditt nya, moderna badrum kunna börja användas direkt.

Investera i hemtrevlighet

Att uppgradera ditt badrum till ett nytt och fräscht sådant kan ge ett lyft till hela ditt hem. Det blir precis som du vill och kommer därmed att matcha dig och inte personen som byggde badrummet från första början. Vi är behöriga inom el, våtrum samt kakel- och klinkers vilket gör att du aldrig behöver vända dig till någon mer utöver oss.
 
Vi har kunskapen, erfarenheten och känslan som krävs för att ta ett gammalt badrum till ditt ultimata. Eftersom vi har bred kompetens och behörighet jobbar vi inte med underleverantörer utan allt arbete utförs av oss.

Vi lyssnar till dina åsikter

Att lämna över delar av ditt hem till någon annan kan kännas nervöst. För att du ska vara trygg med oss och det arbete vi utför håller vi dig kontinuerligt uppdaterad och svarar alltid på alla dina frågor. Du kan ringa till oss när du vill och vi är flexibla i att justera efter dina önskemål genom arbetsprocessen.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com