Mattläggning

Vi erbjuder mattläggning till alla olika typer av rum och lokaler till ett rimligt pris. Du kan hitta flera olika typer av material och funktionaliteter för hur ditt behov än ser ut. Det kan handla om att du vill ha en heltäckande matta hemma i ditt sovrum, en skyddande matta av plast i din dusch eller heltäckningsmatta till en företagslokal.

Kvalitet tack vare erfarenhet

Oavsett vilket typ av rum du vill ska ha mattläggning är det viktigt att firman du vänder dig till har erfarenhet av just det typet av arbete. Om det till exempel gäller ett våtrum är det väsentligt att det är en behörig firma med gedigen erfarenhet och kunskap inom området. Tack vare vårt långa arbete inom mattläggning och renoveringar har vi ett helhetstänk som gör att du som kund får bästa möjliga resultat.

Vi vill alltid förverkliga dina önskemål och din vision, därför är vi noggranna i vår kommunikation med dig genom hela processen. Arbetet är bara väl utfört för oss om du har fått precis det du vill ha. 

Förändra ett rum

Vi har många olika typer av material och utseenden, samt funktionalitet, för att du ska få det perfekta för ditt rum eller lokal. När vi ska utföra ett arbete sker först en kommunikation med dig där du får beskriva dina behov, om det behövs kommer vi också ut och besiktar rummet. Sedan utifrån dina behov och önskemål väljs material innan vi ger ett prisförslag och sedan lägger in din nya matta.

Om du har några frågor kan du alltid ringa oss. Är du intresserad av en kostnadsfri offert? Tryck då på knappen till höger så kommer du till rätt sida. 

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com