Plattsättning

När man jobbar med plattsättning är förarbetet och noggrannhet väsentligt. Oavsett vad för utrymme det gäller, som till exempel kök eller badrum, behöver du som kund vända dig till skickliga yrkesmän. Vi har lång erfarenhet, är duktiga på det vi gör och jobbar utifrån en struktur som gör att resultatet blir det bästa samtidigt som arbetet utförs på ett tidseffektivt vis.

En nära dialog till dig

När vi har utfört ett arbete hos dig kommer du att ha ett exemplariskt resultat som håller rummet tätt, tryggt och vackert i många årtionden framåt. Vi är behöriga inom bland annat våtrum och byggkeramik, har lång erfarenhet inom plattsättning på olika ytor och jobbar alltid utifrån ett helhetsperspektiv. När vi har utfört ett jobb ska du aldrig behöva vända dig till någon annan, utan då ska allt vara klart så att du kan börja använda ditt rum.
 
Vi utför plattsättning bland annat vid renovering eller nybygge av kök eller badrum, samt när vi står för andra tillbyggnader till ditt hus där kakel eller klinkers ska sättas in.

Tar oss an stora som små projekt

Vi har kompetens inom flera olika områden vilket gör att plattsättning är något återkommande för flera av våra inriktningar. Oavsett om du vill bygga ett helt nytt kök, ett badrum eller ett relax-rum har vi erfarenheten och kunskapen att göra det snyggt och funktionellt till ett rimligt pris.
 
Om du har funderingar över vad vi tar oss an för typer av jobb kan du läsa mer under våra övriga tjänster.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com