Ny- och tillbyggnad

Att bygga till en altan, ett uthus eller ett nytt garage kan göra att ditt hem känns mer komplett. Du utformar nybyggnationer på ett sätt som tillsammans med ditt hus skapar en mer personlig helhet. Vi utför alla typer av mindre byggarbeten samt är rätt firma att vända sig till om du vill bygga ut ditt hus.

Inga underleverantörer

Varje arbete vi utför inom ny- och tillbyggnad blir komplett tack vare vår kompetens och våra behörigheter. Det innebär att när vi är klara hos dig är din nya altan eller rum helt färdig att användas. Vi sköter el, VVS, plattsättning, mattläggning och så vidare. Det enda som återstår är för dig att möblera din ny- eller tillbyggnad och börja känna dig som hemma.
 
Eftersom vi utför allt arbete själv vet du alltid vem du ska kontakta för information eller om du har några frågor.

Behöver du tips och idéer?

Vi kan ta din färdiga idé till verklighet, men vi kan också hjälpa dig med tips kring projektering och utformningen av din ny- eller tillbyggnad. Som firma finns vi alltid här för dig och ser till dina behov och önskemål i allt vi gör.
 
När du köper en tjänst av oss får du en helhet där allt arbete utförs med största noggrannhet och arbetsmoral. Varje arbetsmetod, allt material och vår dialog med dig ska kännetecknas av kvalitet och skicklighet.

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
Magnus Falk Entreprenad AB
Forsmarksbruk
742 92 Östhammar

0173-500 25
0706-40 68 78
info@falkentreprenad.com